UVJETI KUPNJE

Trgoauto V d.o.o., Ilica 435, 10000 Zagreb, Hrvatska, porezni broj: 01089196, OIB 07852442910, vlasnik je internet trgovine Trgoauto (https://trgoauto.hr) i prodavatelj proizvoda. MOLIMO VAS DA PAŽLJIVO PROČITATE UVJETE KUPOVINE PRIJE NEGO ŠTO KORISTITE TRGOAUTO INTERNET TRGOVINU. KORIŠTENJEM TRGOAUTO INTERNET TRGOVINE POTVRĐUJETE VAŠE BEZUVJETNO PRIHVAĆANJE DOLJE NAVEDENIH UVJETA KUPOVINE. UKOLIKO NE PRIHVAĆATE DOLJE NAVEDENE UVJETE KUPNJE MOLIMO VAS DA NE KORISTITE NAŠU INTERNET TRGOVINU.

1. Općenito

Ovi uvjeti utvrđuju postupak naručivanja, plaćanja, dostave i reklamacije proizvoda ponuđenih na našoj internet trgovini. Trgoauto V d.o.o. je prodavatelj, a kupac je svaki punoljetni posjetitelj naše Internet trgovine, koji robu naručuje na jedan od načina opisanih u daljnjem tekstu.

2. Točnost sadržaja

Na našoj Internet trgovini uvijek nastojimo što točnije prikazati opise, slike i cijene ponuđenih proizvoda. Unatoč našim nastojanjima mogu se povremeno dogoditi određene manje greške ili nedosljednosti.

3. Podaci o prodajnom mjestu

 • TRGOAUTO V d.o.o.
 • MBS: 01089196, Trgovački sud u Zagrebu
 • OIB: 07852442910
 • Ilica 435, 10000, Zagreb, Hrvatska
 • Telefon: 01 3701-566, 01 3774-794
 • E-mail: trgoauto@trgoauto.hr

4. Dostupnost proizvoda

Stanje na našem skladištu pratimo redovito, te u skladu s tim svakodnevno ažuriramo podatke na našoj Internet trgovini. Ipak se ponekad može dogoditi da je proizvod prikazan na našoj Internet trgovini, iako ga više nema na skladištu. U takvom slučaju ćemo vas o tome obavijestiti, a vi možete promijeniti ili otkazati narudžbu.

5. Cijene

Sve cijene su prikazane u Hrvatskoj valuti (HRK). U cijene je uključen PDV. Kupci izvan Republike Hrvatske snose odgovornost za sva uvozna carinska davanja i poreze. Mi ne možemo predvidjeti kolika bi davanja mogla biti, pa vam savjetujemo da se detaljnije informirate u carinskoj službi vaše države i da nas kontaktirate prije postavljanja narudžbe. Cijene izražene na internet trgovini vrijede isključivo za kupnju putem web trgovine i mogu se razlikovati od cijena u redovnoj ponudi.

6. Naručivanje

Svi proizvodi ponuđeni u našoj Internet trgovini za područje Republike Hrvatske naručuju se na jedan od slijedećih načina:
 • putem sustava internet trgovine
 • e-mailom
 • telefonom
Za sve ostale države naručivanje se vrši isključivo putem e-maila. Odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom naručivanja snosi kupac. Kupac je odgovoran za zaštitu tajnosti svoje zaporke.

7. Plaćanje

Načini plaćanja za Republiku Hrvatsku
Naručene proizvode zajedno sa troškovima dostave kupac može platiti na slijedeći način:
 • plaćanje pouzećem (gotovina prilikom preuzimanja pošiljke, uključujući i troškove dostave)
 • plaćanje prema ponudi, na vaš zahtjev, koju ćemo vam dostaviti putem e-maila (plaćanje putem banke)
 • plaćanje karticama (American Express®, MasterCard®, Maestro®, Visa i Diners Club®)
 • plaćanje karticama na rate (American Express® do 6 rata i Diners Club® do 12 rata)
Prihvaćene kartice:
American Express® MasterCard® Maestro® Visa Diners Club
Izjava o sigurnosti
PayWay Hrvatskog Telekoma koristi najsuvremenije sigurnosne metode i postupka koji omogućuju sigurno plaćanje putem interneta, a sigurnost podataka naš je prioritet prilikom cjelokupnog procesa plaćanja kreditnim, odnosno debitnim karticama na internetskim trgovinama. Sigurnost podataka na ovim stranicama osigurana je najnovijim, dokazanim metodama kriptiranja podataka koje se redovno unapređuju u skladu s aktualnim tehnološkim dostignućima i zahtjevima standarda platne industrije. American Express Jamstvo Sigurne Online Kupnje MasterCard Secure Code Verified by Visa Razmjena osjetljivih podataka, kao što su npr. brojevi kartica, između PayWaya, koji obavlja online prihvat platnih kartica, i autorizacijskih sustava banaka (kartičnih kuća) obavlja se putem privatne mreže što osigurava zaštitu od neovlaštenog pristupa podacima. PayWay unutar svoje okoline u potpunosti osigurava zaštitu podataka platitelja, čime svakom kupcu osigurava sigurno i pouzdano iskustvo internetskog plaćanja.

8. Dostava

Kad zaprimimo vašu narudžbu, na vašu e-mail adresu poslat ćemo vam potvrdu narudžbe. Sva naručena roba biti će poslana na vašu adresu u roku od 3-5 radnih dana od dana potvrde narudžbe.
Cjenik dostave u Republici Hrvatskoj
 • do 5kg : 15kn sa PDV
 • iznad 5kg : 30kn sa PDV

9. Povrat ili zamjena proizvoda

Ukoliko niste u potpunosti zadovoljni sa kupljenim proizvodom, možete ga vratiti ili zamijeniti i to u roku od 14 radnih dana nakon primitka pošiljke. Naknadne reklamacije neće se uvažavati. Proizvod mora biti nekorišten i u originalnom, neoštećenom pakiranju, zajedno s originalnim računom koji ste primili uz pošiljku. Ako ne želite zamjenu proizvoda, vratit ćemo uplaćeni iznos na vaš račun. Troškove povrata i slanja nove robe snosi sam kupac. Kupac ima pravo na povrat proizvoda koje nije naručio ili proizvoda koji su oštećeni, a oštećenje nije nastalo prilikom transporta. U tom slučaju u dogovoru sa kupcem (e-mail, telefon) odobriti ćemo povrat proizvoda, te kupcu poslati novu pošiljku bez dodatnih troškova. Uz vraćenu robu potrebno je priložiti original računa koji ste primili uz pošiljku. Povrat robe vrši se na adresu trgovine iz koje je roba poslana, tj.:
 • Trgoauto V d.o.o.
 • lica 435
 • Zagreb 10000
 • Hrvatska

10. Zaštita privatnosti

Tvrtka Trgoauto V d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; tvrtka Trgoauto V d.o.o. informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici tvrtke Trgoauto V d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

11. Unos i prijenos osobnih podataka

Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je SSL protokolom 256-bitne enkripcije koju osigurava PayWay sustav za on line autorizaciju kreditnih karica. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava PayWay za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.

12. Naša prava

Trgoauto V d.o.o. ima pravo u svakom trenutku izmijeniti ili dopuniti sadržaj Trgoauto Internet trgovine kao i Uvjete kupnje.

Plaćajte karticama