Ponuda

NOVO IZ STREAMLIGHTA

Za slijedeću sezonu Streamlight je pripremio nekoliko novih modela ručnih svjetiljki zavidnih performansi. U nastavku donosimo kratki presjek novosti:

Survivor clSURVIVOR®
Novi model SURVIVORA ima tanju glavu svjetiljke svjetiljke, te je praktičnija za korištenje. Svjetiljka standardno kao izvor svjetlosti koristi C4 LED ali se isporučuje sa 2 SMOKE CUTTER® adaptera, koji omogućuju prilagodbu snopa svjetlosti potrebi korisnika (usmjereni/raspršeni snop). Kopča za nošenje je također redizajnirana te je dodan „D“ ring koji podešava da svjetiljka uvijek visi u smjeru naprijed. Stupanj mehaničke zaštite IPX4. Na maksimalnom režimu rada svjetiljka daje 175 lumena dometa preko 400m. Sa jednim punjenjem, svjetiljka na maksimalnom režimu rada svjetli preko 3 sata. U tijeku je izdavanje ATEX certifikata, te će svjetiljka biti dostupna po dobivanju istog.

Stinger HPLSTINGER®HPL
Novi model STINGER®HPL je dalekometna svjetiljka koja svojom jačinom od 740 lumena (48.000 kandela) može osvjetliti na udaljenosti preko 430 metara. Svjetiljka ima mogućnsot 3 režima rada tako da na najjačem režimu od 740 lumena radi do 1.25 sati, a na najslabijem od 190 lumena radi do 4.5 sati. Također, svjetiljka ima strobo opciju i radi do 3 sata. Svjetilja je izrađena iz visokootpornog avionskog aluminija. Stupanj mehaničke zaštite IPX4.